Interim management

Complement Effect staat voor het leveren van tijdelijk management op operationeel en/of tactisch niveau. Is interim-management een oplossing voor uw tekort aan capaciteit of specifieke deskundigheid? Nee, interim-management kan als tijdelijk instrument dienen dat u kunt inzetten indien u te maken krijgt met: 

  • Tijdelijke overbrugging in geval van ziekte of vertrek van een van uw managementleden of leidinggevenden. Of gewoon als u een extra paar ervaren handen nodig heeft. 
  • Bij het ontwikkelen en doorvoeren van een nieuwe strategie waarbij u op tactisch of operationeel niveau extra capaciteit en kennis tijdelijk wil toevoegen aan uw team, afdeling of organisatie. 
  • Het nodig hebben van een co-manager in bijvoorbeeld projectsituaties of als aanvulling bij benodigde competenties gedurende een specifieke periode (project, reorganisatie of invoering van nieuwe werkwijzen). 

 

Meer info

Naam *
 
Bedrijf
 
Telefoon
 
E-mail *
 
Overig
 
 
 
NB: Velden met een * zijn verplicht.
Wanneer u hierboven uw contactgegevens invult, nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. Het spreekt voor zich dat wij vertrouwelijk met uw gegevens zullen omgaan.