10 jaar Complement Effect (2003 - 2013)

 

Interim-management, coaching en persoonlijke ontwikkeling, dienstverlening die steeds vaker ingezet wordt in grote en middelgrote organisaties. Complement Effect kan uw organisatie hierin ondersteunen.

Allereerst is het van belang dat in afstemming met de organisatie wordt bepaald welke behoefte aan ondersteuning noodzakelijk is. Vervolgens zal er een duidelijke opdrachtformulering worden beschreven waarin aspecten zoals het te behalen resultaat een van de belangrijkste is. Uiteraard geldt zeker in het geval van het vervullen van een interim-management opdracht dat er een tijdpad aan wordt gekoppeld. Een interim-manager moet uiteindelijk overbodig worden en het behaalde resultaat moet worden geborgd bij de eigen medewerkers en management.

Een interim-manager weet waar zijn expertise ligt. Dit kan niet op alle terreinen liggen want je bent niet zomaar een controller of deskundig op alle vakgebieden. Hiertoe werkt Complement Effect samen met gerenommeerde bureaus met expertise op verschillende terreinen.

Complement Effect voert opdrachten uit in verschillende omgevingen zoals het verzekeringswezen, Zorgkantoor (AWBZ) zorginstellingen (GGZ, Thuiszorg e.d.) het onderwijs, de overheid en in commerciële omgevingen. 

 

11 jaar expertise in interim-management en coaching.

 

Meer info

Naam *
 
Bedrijf
 
Telefoon
 
E-mail *
 
Overig
 
 
 
NB: Velden met een * zijn verplicht.
Wanneer u hierboven uw contactgegevens invult, nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. Het spreekt voor zich dat wij vertrouwelijk met uw gegevens zullen omgaan.