Personal coaching

Coaching speelt een steeds grotere rol in werksituaties. Denkt u hierbij aan het ontwikkelen van specifieke en/of benodigde competenties die noodzakelijk binnen uw organisatie, afdeling of team zijn. Presteren en acteren (= gedrag) en het snel kunnen anticiperen worden steeds vaker belangrijke aspecten in de rollen die vervuld worden binnen een organisatie. Coaching kan als instrument worden ingezet indien u behoefte of een noodzaak heeft tot: 

  • Het ontwikkelen van management en/of medewerkers in een nieuw of bestaand organisatieonderdeel. Een bedrijfsvisie te verwoorden op gedragsniveau en om te zetten in concrete acties ter verbetering en/of verandering. 
  • Een team te laten ervaren welke competenties er aanwezig zijn en welke competenties nieuw te ontwikkelen zijn en hoe de samenwerking binnen een team effectiever en efficiënter kan worden ingezet. Dit kunnen persoonsgebonden competenties zijn maar vooral ook de functie- en organisatiegebonden competenties. 
  • Individuele coaching en begeleiding op de werkplek met als doel persoonlijke ontwikkeling van de manager of medewerker. Intensieve individuele coaching in geval van terugkerend ziekteverzuim.
     

Meer info

Naam *
 
Bedrijf
 
Telefoon
 
E-mail *
 
Overig
 
 
 
NB: Velden met een * zijn verplicht.
Wanneer u hierboven uw contactgegevens invult, nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. Het spreekt voor zich dat wij vertrouwelijk met uw gegevens zullen omgaan.